31 Temmuz 2008 Perşembe

Rakipler

Yarın Şampiyonlar Ligi ve Uefa Kupası'ndaki temsilcilerimizin rakipleri belli oluyor..Şampiyonlar Ligi kuraları 13.oo,Uefa kuraları 14.oo'te..

Galatasaray'ın işi kim çıkarsa çıksın çok zor..Olası rakipler:
Liverpool,Barcelona,Arsenal,Schalke,Juventus,* G.Rangers,Marsilya,Steaua Bükreş,* Panathinaikos,* Basel,Olympiakos,Shakhtar,*Anderlecht,Fiorentina,S.Moskova..
'' Başında * olanların önce 2. ön elemeyi geçmesi gerekmekte ama büyük olasılıkla bu takımlar zayıf rakipleri karşısında turu geçeceklerdir..(Her ne kadar Anderlecht dün akşam kendi evinde Bate Borisov'a 2-1 yenilse de deplasmanda işi bitirirler diye düşünüyorum..)
Galatasaray için bunlardan en iyisi Basel ve Anderletch olur..

Fenerbahçe'ye gelirsek olası rakipler şöyle:
A.Madrid,Sparta Prag,Dinamo Kiev,Levski Sofya,Slavya Prag,Partizan,V.Guimaraes,Dinamo Zagreb,Wisla Krakow,Standard Liege,Twente,Bratislava,Aalborg,Brann,Rapid Wien..
Bu takımlardan A.Madrid hariç hiç birisi Fenerbahçe'ye rakip olamaz..Fenerbahçe elini kolunu sallaya sallaya Şampiyonlar Ligi'ne katılır..

Beşiktaş'ın olası rakipleri:
Hajduk Split,Vojvodina Novi Sad,Borac Cacak,Maccabi Netanya,Hapoel Kiryat Shmona,Slaven Koprivnica,APOEL Nicosia,Omonia Nicosia,IB Ljubljana,NK Koper,Zrinjski Mostar,Siroki Brijeg..
Kim çıkarsa çıksın Beşiktaş içeride dışarıda 5 atar,turu geçer..

Hiç yorum yok: