29 Ağustos 2008 Cuma

Road the Kadıköy



Adnan Başkan hedefi açıkladı:Kadıköy'de UEFA Kupasını kazanmak..Hayali bile güzel;Kadıköy'de 5o.ooo Galatasaraylı inletiyor dört bir yanı..İnanmak istiyorum ama inanamıyorum..Geçen sene de final de Bayern'le karşılaşacaktık güya..Kimsenin ummadığı Zenith gitti kupayı herkesi pataklayarak alnının akıyla kazandı..He böyle olacaksa eyvallah,olmayacaksa zaten çakma galactico Milan bu kupanın en büyük favorisi...1 hafta içinde Road the Kadıköy yazılı t-shirt üretilmesini bekliyorum..Aynı geçen yıl ki Road the Athens gibi..

Wright Philips-Zabaleta-Saha-Oddo

Saha Manchester United'den ayrılarak Everton'un yolunu tuttu..Zaten hep yedek kalıyordu bence en doğrusunu yaptı..Andrew Johnson'un ayrılmasından sonra Everton Yakubu'nun yanına Saha'yı alarak iyi iş yaptı denebilir..Arkada da Arteta var bu sene yine ilk 5'i zorlarlar..

- Wright Philips kürkçü dükkanına geri döndü..Hem de 2 gün önce eski takımıma dönmem açıklamasından sonra..Oysa 2 sezon önce ne umutlarla gitmişti Chelsea'ye..Abramovich Robinho'yu alarak onu kapının önüne koydu..Manchester City'de bu sezon güzel işler yapmaya devam ettiğini gösterdi bu transferle..


- Transferin bununla biteceğini sananlar yanılda tabi ki..Olimpiyatlar da Arjantin'in sağ beki olaraktan turnuvaya damgasını vuran Zabaleta efendi de City'nin yolunu tuttu..Espanyol Riera ve Zabaleta'yı kaybederek çapını küçülttü..Corluka-Richards-Dunne-Garrido dörtlüsüne Kompany+Zabaleta ikilisi eklendi..Fakat biraz saçma oldu..Hangileri yedek kalacak acaba?






- Zambrotta'nın gelişiyle -çakma Galactico- Milan'da forma şansı azalan İtalyan sağ bek Massimo Oddo Bayern'in yolunu tuttu..Bence gayet de iyi oldu..Sagnol'u izlemekten bıkmıştık..Oddo-Ribery sağ kanadı rakip sol tarafı felç eder benden demesi..




Albert Riera Liverpool'um da...


Kendisi en beğendiğim solaklardan bir tanesidir..Liverpool'da bu sezonki transfer fiyaskosundan sonra sonunda düzgün bir iş yapmıştır..12 milyon sterline mal olmuştur..
Reina
Arbeloa-Carragher-Skrtel-Dossena
Kuyt-Gerrard-Mascherano-Riera
Torres-Babel


Haftasonu futbol ekranı

29.08.2008 Cuma
21.00 Ankaragücü - Trabzonspor (Lig Tv)
21.30 Karlsruhe - Köln (24)
21.45 M. United - Zenit (Show Tv) Süper Kupa
01.00 Tigre - San Martin (Ntv Spor)
30.08.2008 Cumartesi
15.30 Utrecht - Psv (Futbol Smart)
16.30 Schalke 04 - Bochum (24)
17.00 Middlesbrough - Stoke (Spormax)
19.20 Watford - İpswich (Futbol Smart)
19.30 Arsenal - Newcastle (Spormax)
20.00 Caen - Psg (Kanal A)
20.00 Kasımpaşa - Adanaspor (D Spor)
21.00 Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediye (Lig Tv)
21.30 Sampdoria - İnter (Ntv Spor)
22.00 Marsilya - Sochaux (Kanal A)
22.45 Benfica - Porto (Spormax)
23.20 Valencia - Mallorca (Ntv Spor) Bant
31.08.2008 Pazar
14.30 Celtic - G. Rangers (Futbol Smart)
15.30 Chelsea - Tottenham (Spormax)
16.00 Milan - Bologna (Ntv Spor)
18.00 Roma - Napoli (Ntv Spor) Bant
18.00 Aston Villa - Liverpool (Spormax)
18.00 B. Münih - Hertha Berlin (24)
20.00 Numancia - Barcelona (Ntv Spor (Bant)
20.00 Samsunspor - Erciyesspor (Futbol Smart)
21.00 Kayserispor - Galatasaray (Lig Tv)
22.00 Deportivo - Real Madrid (Ntv Spor)
22.00 S. Etienne - Lyon (Kanal A)
00.00 Fiorentina - Juventus (Ntv Spor) Bant
01.09.2008 Pazartesi
20.00 Altay - Kartalspor (D Spor)
21.00 Beşiktaş - Konyaspor (Lig Tv)
23.15 Braga - Sporting Lizbon (Spormax)

Kaynak:www.tribundergi.com

28 Ağustos 2008 Perşembe

Rakip Bellinzona



Stadlarından da anlaşılacağı gibi mahalle takımı gibi takım..Bu bünye Tromsö,Sion,Helsingborg facialarını gördü artık başka facia istemiyor..

27 Ağustos 2008 Çarşamba

Trefoloni'nin yardımcısı bey (!)

Hala sövüyorum sana..Seni hakem yapana..Anana,babana,soyuna,sopuna..Angut,idiot,beyinsiz herif Becali isimli şahsın olduğu her yerde pislik vardır.Ben bu hakemlerin asla tarafsız olduklarına inanmıyorum..Yıllar sonra kokusu çıkar..Özellikle o kansız yan hakemin..Collina gitti,mertlik bozuldu..

26 Ağustos 2008 Salı

Milan Baros Galatasaray'da


Şerefsizim bir forma alıp arkasına Haldun Üstünel yazasım var..Abi sen neymişsin be Galatasaray'ı Galactico yaptın :) Linderoth,Lincoln,De Sanctis,Meira,Kewell,Baros,Nonda..Ar yu humın? :D

25 Ağustos 2008 Pazartesi

Shevchenko'dan sonra Senderos'da Milan'da



Milan en sonunda akıllıca bir iş yapıp Senderos'u kadrosuna kattı.-Ronaldinho ve Shevchenko transferleri saçmalıktır bana göre..-Silvestre'yi alarak bir stoperden vazgeçeceğini belli etmişti zaten Wenger..Milan için 1o numara transfer oldu..Arsenal'de bu kafayla 3. olmaya devam eder..


Geçmiş olsun Süphan Kaya


Eskişehir Tıp'ta başarıyla ameliyat edilen basketbolcumuz Süphan Kaya'yı operasyon sonrası ziyaret ettik.Hastaneden taburcu edilen Süphan'ı arkadaşları yalnız bırakmadı.Operasyon sonrasında geçmiş olsun dileklerimizi ilettiğimiz Süphan Kaya'ya tüm Galatasaray taraftarları adına "çabuk dön" diyoruz. :)

25 Ağustos 2ooo

Bu gururu bize yaşatan herkese teşekkürler..

24 Ağustos 2008 Pazar

5o yıllık maraton (!)

Geçenlerde NTV de Olimpiyatlardaki Maraton yarışları ile ilgili çok ilginç bir yarış gösterildi..O yıllarda Maraton yarışlarında dinlenme molası verilirmiş.. 1956 olimpiyatlarında G.Kore adına yarışan atlet açık ara birinci olduğunu görünce bir eve girip az dinleneyim demiş.. Bu esnada uyuya kalmış.. Kalktığında akşam olduğunu görmüş.. Bu durumdan oldukça utanmış ve ülkesine dönmek istememiş.. Bu utancı uzun süre yaşadıktan yaklaşık 50 yıl sonra Olimpiyat Komitesince sembolik olarak kaldığı yerden yarışı devam etmesine ve tamamlanmasına izin verilmiş.. Böylece olimpiyatların en uzun sürede tamamlanan Maraton yarışı ortaya çıkmış..

Comeback:Liverpool 2-1 M.Boro


Liverpool: Reina, Arbeloa (El Zhar 83), Carragher, Skrtel, Dossena (Aurelio 75), Kuyt, Gerrard, Alonso, Benayoun (Babel 65), Keane, Torres. Subs Not Used: Cavalieri, Agger, Ngog, Plessis.
Booked: Arbeloa, Keane.
Goals: Pogatetz 86 og, Gerrard 90.
Middlesbrough: Turnbull, Wheater, Huth, Pogatetz, Taylor (Hoyte 75), Aliadiere, O'Neil, Shawky, Downing, Alves (Mido 60), Sanli (Digard 87). Subs Not Used: Emnes, Adam Johnson, Williams.
Booked: Mido.
Goals: Mido 70.
Att: 43,168
Ref: Mike Riley (Yorkshire).
Liverpool'un gollerini izleyenler izlemeyenlere izletsin..
-8#Gerrard-

23 Ağustos 2008 Cumartesi

Avea N'oluyooo?

4441500'den arandım az önce.Dedim hayırdır.Bunlar hal hatır sormak için aramazlar tabi ki..Alo dedim bir bant kaydı çıktı.Bende direk suratına kapadım..Sonra araştırayım dedim ulan aran-kazan kampanyasıymış tuhh kaçırdık güzelim şeyi..Bedava kontör geliyomuş ama nerden bilsin bu teknoloji özürlüsü..Bundan sonra ararlarsa kaçırmam..Ararlarsa ama..Ararlar mı?Aramazsan arama..Ara beni lütfen..

Continue Senna


Fenerbahçe'nin transfer önerisi götürdüğü ileri sürülen Marcos Senna, kulübü Villarreal ile sözleşmesini uzatma konusunda anlaşmaya vardı.Villarreal'in, İtalyan Udinese le yaptığı hazırlık maçının ardından basına açıklama yapan Roig, “Marcos Senna'nın sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya karar verdik. Marcos, hiç kuşku yok ki çok önemli ve Villarreal'in projeleri için gerekli olan bir futbolcu. Sözleşmesini iyileştirdik. Bu durumda herşey çok açık ve hepimiz memnunuz” dedi.Senna da, “Her zaman burada kalmak istediğimi söyledim. Sözleşmemi uzatarak Villarreal'de 1 yıl daha kalmak beni mutlu ediyor. Şu anda tek düşündüğüm Villarreal için çalışıp, büyük bir sezon için iyi şeyler yapmak” diye konuştu.

22 Ağustos 2008 Cuma

Höö

Baba:Ufuk bu akşam kimin maçı var?
Ufuk:Kimsenin.
Baba:Rizenin mi?Oğlum onlar daha bu sene düşmedi mi?
Ufuk:Höö..

Aptal aptal aptal

MUŞ'un Varto İlçesi'ne bağlı Kaygıntaş Köyü'nde futbol maçı yaparken ofsayt konusunda tartışmaya başlayan çocukların kavgasına büyükler de karıştı. İki ailenin fertleri arasında silah da kullanılan kavgada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.Kavga dün saat 20.00 sıralarında Varto İlçesi'ne bağlı Kaygıntaş Köyü'nde meydana geldi. Köy meydanında maç yapan çocuklar arasında ofsayt konusunda başlayan tartışmaya büyükler de katılınca olay kavgaya dönüştü. Silahların da kullanıldığı kavgada 25 yaşındaki Kadir Gülen, kime ait olduğu henüz belirlenemeyen bir tabancadan çıkan kurşunla yaşamını yitirdi. Kavgada ayrıca 14 yaşındaki Yılmaz Gündar, 22 yaşındaki Bekir Gündar, köy muhtarı 43 yaşındaki Alaattin Gülen, 45 yaşındaki İhsan Gündar ve 50 yaşındaki Mustafa Gündar yaralandı. Yaralılar, Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, jandarma soruşturma başlattı.

Vincent Kompany M.City'de


Hamburg'un yıldızı artık City forması giyecek..City geçen sezon başı gibi bu sezonda da çok pahalı transferlere imza attı.Kompany'e ne kadar ihtiyaçları vardı orası bir soru işareti ama kendisi Dünya'nın sayılı stoperlerinden birisidir vesselam..Hamburg ise Vaart'tan sonra Kompany'i de kaybederek Bayern Münih'e bu sezonda şampiyonlukta işiniz kolay mesajını verdi (!)
Garrido-Dunne-Richards-Corluka dörtlüsünde acaba kimi kesecek Kompany?Tahminimce Corluka'ya Tottenham'ın yaptığı teklif kabul edilecek ve Richards asıl yeri olan sağ beke geçip ondan kalan boşluğa Kompany yerleştirilecek..

(v.4)

Fatih :
asılacak ya
Fatih :
ordan bakarız
ufuk:
anladım;)
Fatih :
bakarsın
Fatih :
bakarlar:D
ufuk:
bakışırız
ufuk:
:D
Fatih :
sattım :D
ufuk:
hadi sat sen
ufuk:
aferin
ufuk:
hay aq gene ondan oldu :s

http://elnino-9.blogspot.com/2008/08/sus-sus.html (v.1)
http://elnino-9.blogspot.com/2008/08/kesin-empatiiz-p.html (v.2)
http://elnino-9.blogspot.com/2008/08/v3.html (v.3)

21 Ağustos 2008 Perşembe

Haftasonu Futbol Ekranı (22-23-24-25 Ağustos)

PREMIERE LEAGUE MACLARI (SPORMAX - Digiturk 78)
23 Agustos 2008 Cumartesi
17:00 Liverpool - Middlesbrough
19:00 Fulham - Arsenal
24 Agustos 2008 Pazar
15:30 Wigan Athletic - Chelsea
18:00 Manchester City - West Ham United (HD)
25 Agustos 2008 Pazartesi
22:00 Portsmouth - Manchester United (HD)
TURKCELL SUPER LİG (LİGTV)
23 Ağustos 2008 Cumartesi
19.00 Galatasaray - Denizlispor
21.45 Gaziantepspor - Fenerbahçe
24 Ağustos 2008 Pazar
19.00 Trabzonspor - Ankaraspor
21.45 Antalyaspor - Beşiktaş

Kaynak:www.tribundergi.com

Gargara-Beter oldum

Gözlerimden uzak da bir yerdesin
Tenim yok yalnızım
Nerde elin
Dudaklarım boş yere kıpırdıyor
İsmini sayıklasam gelir misin ?
Hayata küstüm hayata
Hayata küstüm hayata....

Artık çok yalnızım şimdi anlıyorum
Kimse seslenmesin inan çok yorgunum
Dayanacak gücüm yok hayata
Sadece seni istiyorum
Yazık bana
Hayata küstüm hayata
Hayata küstüm hayata....

Baktığım her yerde sen hayatım halüsinasyon
Gözlerim görmez oldu beter oldum
Baktığım her yerde sen hayatım halüsinasyon
Ellerim tutmaz oldu beter oldum
Baktığım her yerde sen hayatım halüsinasyon
Kalbim atmaz oldu beter oldum
Baktığım her yerde sen hayatım halüsinasyon
Nefes alamaz oldum beter oldum,beter oldum

Silvestre Arsenal'de


Sonunda beklenen transfer gerçekleşti ve Mikael Silvestre 2 yıllık sözleşmeye imza attı.34 yıldır bu 2 takım arasında oyuncu alışverişi yapılmamıştı..Sol bekte de,stoperde de oynayabildiği için Arsenal için kıyak transfer..Hele bedelsizse daha da kıyak...


20 Ağustos 2008 Çarşamba

FB-GS

Fenerbahçe - Galatasaray Belgeseli NTV
Perşembe 21:45

Satılık Stoper


Merhabalar
Ben İhsan DAĞIDAN
Kendimi daha iyi geliştire bileceğim PROFESYONEL ligden bir takımla sözleşme yenilemek istiyorum.
Futbola 2006 yılında FENERBAHÇE SPOR kulubünde başladım,2007-2008 sezonunda A Takımda 2.Amatör kümede tüm maçlarda banko oynadim we takımın değişmez ismiydim grubumuzda bu yıl şampiyon olarak tamamladık, ve bir üst lige yani 1.kümeye takımı çıkardık.ayrıca şu an bonservisim elimdedir.
Genel Özellikleri
Boy : 1.81
Kilo : 67
Yaş :19
Mevki : STOPER(LİBERO)
Toplam Mac :25
Asist : 7
Gol : 5
En büyük özelliğim rakip forwete zaman vermemem ve sert olmamdir.Ücret konusunda 3000Ytl peşin ve aylık 500 Ytl maaşla sözleşme yenilemek istiyorum.
AÇIKLAMA=turkcell süperlig takımlarinin bana gösterdiği ilgiden dolayi kendilerine çok teşekkür ederim.transfer olacağim takımın 2.lig we 3.lig takımlari olmasini istediğimi belirtmek isterim...

Beijing 2oo8











Mehmet Akif Tatlı ve Mustafa Sevgi Bozüyükspor'da

Aldığım duyumlara göre 2 yıldız futbolcunun da işini bitirmişiz..Hayırlı olsun..

Gordon Giricek Fenerbahçe'de


Aziz Başkan patlattı bombayı..Transfer döneminde Efes'e göre de,Galatasaray'a göre de bir hayli geride kalan Fenerbahçe Giricek'i yıllık 2.5 milyon avro bedelle transfer etti.Müthiş bir şutördür kendileri..Çok canlar yakacak çooook..
Gordon Giricek,acep kime giricek?

19 Ağustos 2008 Salı

Arjantin 3-o Brezilya


3 gol + 2 kırmızı kart + 1 penaltı + tango + Messi + Messi + Messi + ... = Niye bitti lan bu maç? :(

(v.3)

ufuk:
boşver
====M e M o L i=:
nasıl kırılmış
====M e M o L i=:
köktenmi
ufuk:
görmedimki
ufuk:
akşama bakarız
====M e M o L i=:
nese bakrız akşama
====M e M o L i=:
oke
ufuk:
ok
ufuk:
kalp kalbe karşı diyenin a.q :D
http://elnino-9.blogspot.com/2008/08/sus-sus.html (v.1)
http://elnino-9.blogspot.com/2008/08/kesin-empatiiz-p.html (v.2)

18 Ağustos 2008 Pazartesi

Melissa

Kendisi dünyanın en güzel spikeri,o bir Afet-i devran :D




17 Ağustos 2008 Pazar

Doğum günü çocuğu Önay'a..




Sevgili yiğenim,kardaşım,renktaşım,alişim,minik kuşum -Ömer Sivrilkatya :p- ayy pardon Önay Çetinkaya;



Sana hediye almayı çok isterdik ama paramız yoktu,bankamatik bozuktu,ankesörlüde sıra vardı,yağmur yağdı,elektrikler gitti,halıları yıkadık,pc yavşadı,oğuz çemkirdi,toma gömçürdü,oli aragonesleşti vb. saçma sapan sebeplerden dolayı bunu başaramadık bu yüzden affola.Kısaca hepi börtdey tu yuu,uzunca yu vil nevır volk elon..


Al sana en güzel hediye:Liverpool'luyuz ezelden,eğilmez hiç başımız!






eheehehez :D




Edit:(Bu da Önay'a aldığımız hediye :))

16 Ağustos 2008 Cumartesi

Kesin empatiğiz :p (v.2)

gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
ufuccck
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
nbr
ufuk:
iyidir senden
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
ei yha nossn
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
n yasıodn
ufuk:
sen yaz:D
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
:D
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
bn yannşlkla bastm yha
ufuk:
haha süüper:D
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
:D
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
:D
ufuk:
geldinmi yazıyodum
ufuk:
sonrada dedim gelmemiştir
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
yoq kafdeis yine
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
:D
ufuk:
kafededirler
ufuk:
:D
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
ehuehe
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
yoq artq
ufuk:
kalp kalbe karşı derler:D
ufuk:
:P
gѕ๓๓๓!! 23.05.2008(L) :
hea öle:D

http://elnino-9.blogspot.com/2008/08/sus-sus.html (v.1)

Haftasonu futbol ekranı

16 Ağustos Cumartesi

00:55 Ankaragücü - Gençlerbirliği (TRT 1/Bant)
02:35 Ankaraspor - Hacettepe (TRT 1/Bant)
14:45 Arsenal - West Ham (Spormax-Digiturk 78.kanal)
16:30 Bayer Leverkusen - Borissia Dortmund (24)
17:00 Middlesbrough - Tottenham Hotspur (Spormax)
18:30 Lokomotiv Moskova - Saturn (Lig tv)
19:00 Neftçi Bakü - FC Bakü (AZ tv)
19:30 Sunderland - Liverpool (Spormax)
20:00 Beşiktaş - Hazar Lankeran (Fox)
20:00 Trabzonspor - Club Brugge (Futbol Smart)
20:00 Nantes - Monaco (Kanal A)
22:10 Argentinos - Velez Sarsfield (NTVspor)
23:00 Barcelona - Boca Juniors (Kanaltürk)

17 Ağustos Pazar

15:30 Chelsea - Portsmouth (Spormax)
17:00 Lorient - Lyon (Kanal A)
18:00 Manchester United - Newcastle United (Spormax, Lider TV)
19:00 Zenit St.Petersburg - Shinnik Yaroslavl (Lig tv)
21:00 Galatasaray - Kayserispor (TRT 1/Süper Kupa)
21:45 Milan - Juventus (NTVspor/Berlusconi Kupası)
22:00 Fluminense - Sport Recife (Lig tv)
22:00 Marsilya - Auxerre (Kanal A)
23:30 Valencia - Real Madrid (NTVspor/Bant yayın 23:00 maçın başlama saati)
01:15 Ankara TSYD Final (TRT 1/Bant)


Kaynak:Tribündergi

Galatasaray-Kayserispor (2-1)



Saat:21.00

Yayın:TRT 1


TFF Süper Kupası yarın sahibini bulacak..Arda,Emre Güngör,Linderoth,Ümit Karan gibi eksiklerimiz olsa da Kayserispor'u evire çevire yenecek güce sahibiz..Skibbe'de Steaua maçındaki yanlışlarını düzeltecektir büyük olasılıkla..Meira'yı Servet'in yanına tandeme alıp Meira'dan boşalan alana Ayhan'ı koyacaktır..Emre Güngör'ün yerine Sabri,Arda'nın yerine de Kewell oynayacaktır..Galatasaray'da bu maçı elini kolunu sallaya sallaya kazanacaktır..Kewell'da yıldız olacaktır..-tır -tır -tır..
Edit büdüt:ulan nasıl bildim harry'ciğimin yıldız olacağını :D

15 Ağustos 2008 Cuma

3 avans 5'te biter

Karsspor 3 - 5 Bozüyükspor
İlk Yarı Skoru: 3 - 0
(1 - 0)
11'
(2 - 0)
14'
(3 - 0)
21'

48'
(3 - 1)
52'
(3 - 2)
60'
(3 - 3)
82'
(3 - 4)
90'
(3 - 5)

14 Ağustos 2008 Perşembe

27 Ağustos 00.30


27 Ağustos'ta saat oo.3o'da Mars yapacağını yapıp ilk kez dünyaya bu kadar yaklaşacakmış..(Olursa helal olsun Mars'a,bizi seviyor bize yakınlaşıyor..)Ay'ı mars edecek ve dolunay büyüklüğünde gözükecekmiş.
Edit=Ersu :D

Ersuuu:
hjm bu snn sitedki mars olayı 27 ağus. 12buçuktamı 28 ağus. 12 buçuktamı?
Ersuuu:
yni 26nn gecesmi 27ninkimi
ufuk:
höö :D
ufuk:
ulen ne adamsın ha ama vala biraz da haklısın ben de tam bilmiyorum:D
Ersuuu:
bu site yalan habr yapıo hjm =D
ufuk:
hadi lan bok ye
Ersuuu:
sn ye

13 Ağustos 2008 Çarşamba

Galatasaray 2 - 2 Steaua Bucuresti


Tarih yazmaz Şampiyonlar Ligi ön elemesinde yenildiğimizi..Manchester'ların,Arsenal'lerin,Milan'ların,Madrid'lerin bizim karşımızda madara olduklarını yazar tarih..Bugün o tarih kitabına 2o yıl önce hakemi satın alarak bizi eleyen Steaua'dan alınacak intikamı da yazacağız..
Kolay mı Sami Yen'de Aslan Cimbom'u yenmek?Kolay mı bu alemde bizle baş etmek?

11 Ağustos 2008 Pazartesi

Destan yazdım..




Piknik




http://www.trlelli.net/ (com'da olabilir net yerine kafanıza göre takılın) olarak pikniğe gittik biz,mutlu olduk biz..

9 Ağustos 2008 Cumartesi

Yenilmez Ufuk (!) :D



İstatistikovic:150 oyun / 1 galibiyet,2 beraberlik,147 mağlubiyet..
Rezalet! :D




8 Ağustos 2008 Cuma

Milan Gurovic Galatasaray'da


Allahım sana geliyoruuuum xD
Geçtiğimiz sezon Prokom'da forma giyen,Efes'in 3 Amerikalısını yollamasından sonra adı Efes'le anılan Milan Gurovic'le anlaşmışız..Kendisi psikopatın teki olup Sırbistan-Türkiye maçlarında canımızı çok yakardı zat-ı muhterem..Öldürücü üçlükleri vardır..Geçen sezon rakibine tekme tokat girdiği için 1o maç ceza almıştı,umarım akıllanmıştır..Akıllanmasa da olur böyle bir adama ihtiyacımız vardı zaten..23 yıllık bu çile bitsin artık bu sene!

+++
Dejan Milojevic'de geliyormuş n'oluyo lan,fazla abartmadık mı??? :)

7 Ağustos 2008 Perşembe

5 Ağustos 2008 Salı

Doğum günü çocuğu Oğuzzz;Fenerin maçı varr



Al sana kıyakların kralı;

Kız arkadaşım aradı
Gel buluşalım dedi
Canım cicim aşkım bana gönül koyma
Fenerin maçı var

Günlerden pazardı
Patron iş çok dedi
Hadi oradan kolpacı patron
Fenerin maçı var

Bir gün haber geldi
Dayım vefat etti
Allah rahmet eylesin dayıcım
Fenerin maçı var

Bir gün hastalandım
Yorgan döşek yattım
Arkadaşım geldi biletimi verdi
Fenerin maçı var

Doğum günü çocuğu Oğuz
Yaşı oldu on dokuz
Canım cicim kankim bize gönül koyma
En büyük cimbombom :D

Ulan doğum günün olmasa bu marşı nah yazardım da neyse :)

Doğum günün vatana millete kutlu,mutlu,umutlu,hayırlı,uğurlu olsun..Cimbombomum her daim fenere koysun.. xaxaxaxaxaxa :D

4 Ağustos 2008 Pazartesi

Gordon'a kıyasla Maradona'yı almış(mış)



Sinan Engin aynen böyle demişti Seric geldiğinde:

-''Gordon'a kıyasla Maradona'yı aldık..Seric'i eleştirenler kariyerine baksınlar. Yıllarca İtalya'da oynadı. Hırvat Milli Takımı'nda yer aldı. İyi futbolcu aldık; bunu herkes görecek."

Az önce ise Seric'in sözleşmesinin fesh edildiği açıklandı..Demekki Seric=3 Roberto Carlos etmedi ki yollandı (!) Şimdi 3 Carlos gücünde bir futbolcu alacaklardır eminim ki..Bide Seric'e 2oo.ooo avro imza parası verilmiş..Beşiktaş yönetimi çalışıyor..

TRlelli

Nedir bu?Sitedir bu.Girindir bu.. 'www.trlelli.net' hatta net yerine com yazsan bile net oluyormuş..O kadar muhteşem yani.. :) Ayrıca kimse bu sitede ayrıcalıklı üye değil onu da söylemek isterim..Bu hafta sonu da pikniği var sosyal aktivitelere çok zaman ayırılıyor görüldüğü üzere..Ben derim ki bu ortamı hiç bir yerde bulamayacağınız için hemen üye olunuz..

3 Ağustos 2008 Pazar

Empatik miyiz neyiz? (v.1)

oğuz:
bi kerde he de
oğuz:
sus sus
ufuk:
yetti be bu ne
oğuz:
sus sus
ufuk:
üstüme bu kadar gelmeeee
oğuz:
üstüme fazla gelmeeeee
ufuk:
hahah:D
oğuz:
:D
ufuk:
kalp kalbe karşı derlerrr:D
oğuz:
sende üzüldünmü
ufuk:
devamı neydi lan:D
oğuz:
ay bile sittir olup gider
ufuk:
hee evet:D
ufuk:
geceleyin üşüdün müüü
oğuz:
:D

2 Ağustos 2008 Cumartesi

...



''Bizi sevenlere ihanet etmeyelim baba!''

'Metin OKTAY'

1 Ağustos 2008 Cuma

Ana'cım n'oluyo?


Roland Garros 2oo8'i kazandıktan sonra dünyanın 1 numarası olan Ana Ivanovic Wimbledon'dan sonra Montreal'de de kupaya çok erken veda etti..

Galatasaray-Steaua

Yıl 89..Şampiyon kulüpler yarı finali..Günümüzün Şampiyonlar Ligi yarı finali işte..Orada 4-o kaybetmişiz,Hagi şov yapmış..Tabi o zamanlar Hagi gencecik bir futbolcu..Yanında Lacatus,Balint gibi starlar var..Sonra rövanş maçı gelmiş çatmış..Nedenini bilmiyorum ama maç İzmir'de oynanmış..En büyük kozlarımız Tanju ve Uğur cezalı..Burada da maç 1-1 bitmiş ve Steaua tur atlamış,sonra da finalde Milan'a kaybetmiş..
Yani bu kurayı 19 yıldız bekliyoruz..Görülecek bir hesap var ve bu kez biz onlardan çok daha iyiyiz..En önemli oyuncuları:Radoi,Goian ve Petre (Bir dönem Galatasaray'da oynayan ve derhal kovulan Petre..) Yeni Hagi dedikleri Dica'yı da Catania'ya vermişler..Yani başımıza iş açacak tehlikeli adamlar yok bu kez..Tabi ki hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz ama Barcelona,Liverpool,Juventus gibi ekiplerin arasından Steaua'yu seçmek büyük bir şans..Gelsin artık şu 12 veya 13 Ağustos..Ali Sami Yen'de işi bitirelim..

Kadroları:
Steaua Bükreş 2008 – 2009 Takım Kadrosu: Kale:1. R. Zapata 12. C. Cernea 82. C. Vatca Defans: 3. D. Goian 4. P. Golanski 5. I. Rada 6. M. Radoi 13. I. Emeghara 15. M. Nesu 17. E. Baciu 18. P. Marin 24. S. Ghionea Orta Saha: 7. I. Szekely 8. O. Petre 10. D. Moreno Galindo 16. B. Nicolita 20. F. Lovin 21. R. Ochirosii 23. M. Plesan 30. T. Figueiras Gomes 33. R. Neagoe Forvet: 9. V. Badea 11. A. Bernhardt 25. A. Neaga 28. B. Stancu 35. P. Kapetanos 84. R. Surdu