29 Ağustos 2008 Cuma

Wright Philips-Zabaleta-Saha-Oddo

Saha Manchester United'den ayrılarak Everton'un yolunu tuttu..Zaten hep yedek kalıyordu bence en doğrusunu yaptı..Andrew Johnson'un ayrılmasından sonra Everton Yakubu'nun yanına Saha'yı alarak iyi iş yaptı denebilir..Arkada da Arteta var bu sene yine ilk 5'i zorlarlar..

- Wright Philips kürkçü dükkanına geri döndü..Hem de 2 gün önce eski takımıma dönmem açıklamasından sonra..Oysa 2 sezon önce ne umutlarla gitmişti Chelsea'ye..Abramovich Robinho'yu alarak onu kapının önüne koydu..Manchester City'de bu sezon güzel işler yapmaya devam ettiğini gösterdi bu transferle..


- Transferin bununla biteceğini sananlar yanılda tabi ki..Olimpiyatlar da Arjantin'in sağ beki olaraktan turnuvaya damgasını vuran Zabaleta efendi de City'nin yolunu tuttu..Espanyol Riera ve Zabaleta'yı kaybederek çapını küçülttü..Corluka-Richards-Dunne-Garrido dörtlüsüne Kompany+Zabaleta ikilisi eklendi..Fakat biraz saçma oldu..Hangileri yedek kalacak acaba?






- Zambrotta'nın gelişiyle -çakma Galactico- Milan'da forma şansı azalan İtalyan sağ bek Massimo Oddo Bayern'in yolunu tuttu..Bence gayet de iyi oldu..Sagnol'u izlemekten bıkmıştık..Oddo-Ribery sağ kanadı rakip sol tarafı felç eder benden demesi..




Hiç yorum yok: